Over mij  


Mijn naam is Biruta, maar u mag ook Ruth zeggen. 

Ik ben geboren en opgegroeid in Letland, waar ik ook mijn schoolperiode heb afgerond. Ik ben gelukkig getrouwd en heb drie kinderen. In 2012 ben ik samen met mijn twee jongste kinderen naar Nederweert verhuisd, een kleine stad in Nederland, waar mijn man toen al werkte.

Ik had een job, maar toch droomde ik van mijn eigen zaak. Natuurlijk, heb ik ook een zwaar pad moeten afleggen. Het was niet altijd gemakkelijk. Ik was lang op zoek naar mijn passie, waardoor ik veel verschillende dingen gedaan heb. En toch, met veel geduld en na veel leren heb ik mijn weg gewonden en het diploma voor de Traditionele Thaise Massage behaald. 


Wat een droom leek te zijn, was eindelijk echt gebeurd. Ik ging direct aan de slag en heb als zelfstandige een thuissalon opgestart, waar ik mijn passie kan uitoefenen. Ik ben heel blij, als ik mensen kan helpen. Ik geloof, dat als we naar ons lichaam luisteren, wanneer het fluistert, gaan we hem nooit horen roepen. Massage is vaak de beste oplossing voor vele gezondheidsproblemen.


Liefs en tot ziens,

Biruta

 .