Massage en prijzen

 
 60 min 90 min
Traditioneel Thaise massage
1 persoon
 € 45,00 65,00 €
Thaise olie ontspanning massage
1 persoon
 € 35,00 € 45,00
Thaise voetmassage € 40,00 € 50,00

Hotstone massage                                  €50,00     €65,00

Resultaat van Thaise massage

Thaise massage verhoogt de soepelheid en flexibiliteit van het lichaam. Door de massage wordt de bloedsomloop verbeterd. De spanning in de spieren vermindert en de elasticiteit van de spieren verbetert. Ook het zenuwstelsel wordt gestimuleerd, wat resulteert in een verhoogde activiteit. De ademhaling wordt dieper en rustiger en de spijsvertering wordt gestimuleerd. Door de verbeterde circulatie gaat ook de huid mooier worden.

Olie ontspanning massage

De ontspanningsmassage is een van de meest bekende massagevormen en ondertussen al duizenden jaren oud. De basis van deze massage is de geest en het lichaam tot rust te brengen. De redenen voor een ontspanningsmassage zijn erg uiteenlopend en verschillen van persoon tot persoon. De meerderheid van al diegenen die regelmatig zo’n massage laten uitvoeren zoeken ontspanning en willen in de eerste plaats hun stress verminderen. Stress kan de oorzaak zijn van de meest uiteenlopende gezondheidsklachten 

Thaise voetmassage

Je voeten hebben behoorlijk wat te verduren. Je legt er dagelijks wel heel wat kilometers mee af. Aan het einde van een dag kunnen ze daardoor behoorlijk moe aanvoelen. Een behandeling duurt ongeveer een uur. Bij een behandeling wordt het zelf genezend vermogen van uw lichaam gestimuleerd. Een voetreflex massage brengt weer beweging in levensprocessen die zich hebben vastgezet. Wanneer deze blokkades zijn opgeheven, zal het lichaam weer in staat zijn om zichzelf te genezen. 

De werking van een hotstone massage

Een hotstone massage kan helpen spanningen los te laten, zorgt voor een betere doorbloeding, soepelere spieren en naderhand een heerlijke zachte huid. De massage en geurende oliën versterken dit proces.

De warmte en druk van de stenen dringen diep door in je spieren en het lichaam. De masseur beweegt de warme stenen over je huid en plaatst ze op speciale acupunctuurpunten. Tijdens de massage worden de stenen in verschillende posities langs en op het lichaam geplaatst, de warme stenen geven een aangenaam warm en ontspannen gevoel. .